Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee www.lapinte-palvelutarjotin.fi -sivustoa ja on laadittu 23.9.2020 sekä päivitetty 5.5.2021.

Sivusto on julkaistu vuonna 2018 ja sitä ylläpitää Lapin TE-toimisto. Sivustoa koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään verkkopalvelulta saavutettavuutta.

Sivuston saavutettavuusarvio perustuu tällä hetkellä Lapin TE-toimiston tekemään omaan arvioon. Sivuston arvioinnissa on käytetty apuna WAVE-työkalua (wave.webaim.org). Sivusto täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain, puutteita on vielä joissakin toimisto-ohjelmistojen liitetiedostoissa (pdf), linkkitekstien värikontrasteissa ja otsikkotasojen järjestyksessä.

Sivuston käytöstä luovutaan kokonaan kesän 2021 aikana. Tämän vuoksi emme ole pitäneet järkevänä korjata sivuston saavutettavuuteen, ulkoasuun ja sisältöön liittyviä puutteita, vaan keskitymme jatkossa pääsivustomme (https://toimistot.te-palvelut.fi/web/guest/lappi) kehittämiseen.

Huomiot ja palautteet sivuston saavutettavuudesta voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen tiedotus.lappi@te-toimisto.fi. Palautteessa voit tarvittaessa pyytää tarvitsemaasi sisältöä saavutettavassa muodossa. Vastaamme sinulle kahden viikon kuluessa. Jos et ole tyytyväinen meiltä saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta kahden viikon aikana lainkaan, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Tarkat ohjeet ilmoituksen tekemiseen ja tiedot siitä, miten asia käsitellään, löydät Etelä-Suomen aluehallintoviraston verkkosivuilta: Oikeutesi (Etelä-Suomen aluehallintovirasto, saavutettavuusvaatimukset.fi).

Valvontaviranomaisen yhteystiedot:

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

ANNA PALAUTETTA