Kuvitus kevytyrittäjyys

Kevytyrittäjyysvalmennus verkossa

TE-palveluiden yrittäjyysvalmennukset koostuvat erilaisista valmennusosioista, jotka yhdessä kattavat kaikki vaiheet yritystoiminnan perusteista aina liiketoiminnan käynnistämiseen. Maksuttomat yrittäjyysvalmennukset- ja koulutukset ovat käytännönläheisiä ja sisältöjä räätälöidään kaikkien osallistujien tarpeiden mukaan.

Kevytyrittäjyysvalmennuksissa kartoitetaan konkreettisesti eri työ- ja ansaintamahdollisuudet ja vertaillaan eri keinoja ansaita yrittäjämäisesti. Osallistujien kanssa rakennetaan oma toimintasuunnitelma ja polku työllistymiseen joka ensisijaisesti tähtää itsensä työllistämiseen yrittäjämäisesti ilman, että osallistujan täytyisi perustaa yritys.

Lapin TE-palvelut tarjoaa kevytyrittäjyysvalmennuksia verkko-opiskeluna koko Lapin alueella.

Verkko-opiskeluun tarvitset tietokoneen, joka on varustettu mikrofonilla ja kaiuttimilla, toimivan nettiyhteyden ja Skype-ohjelman (ladattavissa ilmaiseksi internetistä). Jos haluat julkaista oman videokuvasi, tietokoneessa tulee olla webkamera. Pro Manager Oy tarjoaa verkko-opiskeluun osallistuvalle tukipalveluita ongelmatilanteissa.

Lapissa järjestetään kevytyrittäjyysvalmennusta monipuolisesti verkkototeutuksena sekä useissa eri kunnissa. Katso kattava valmennustarjontamme alla olevan linkin kautta.

LUE LISÄÄ

 

Haluatko lisätietoa?

Lisätietoja valmennuksista Pro Manager Oy: