Kuvitus kevytyrittäjyys

Kevytyrittäjyysvalmennus

TE-palveluiden yrittäjyysvalmennukset koostuvat erilaisista valmennusosioista, jotka yhdessä kattavat kaikki vaiheet yritystoiminnan perusteista aina liiketoiminnan käynnistämiseen. Maksuttomat yrittäjyysvalmennukset- ja koulutukset ovat käytännönläheisiä ja sisältöjä räätälöidään kaikkien osallistujien tarpeiden mukaan.

Kevytyrittäjyysvalmennuksissa kartoitetaan konkreettisesti eri työ- ja ansaintamahdollisuudet ja vertaillaan eri keinoja ansaita yrittäjämäisesti. Osallistujien kanssa rakennetaan oma toimintasuunnitelma ja polku työllistymiseen joka ensisijaisesti tähtää itsensä työllistämiseen yrittäjämäisesti ilman, että osallistujan täytyisi perustaa yritys.

Lapin TE-palvelut tarjoaa 12 päivän mittaisia kevytyrittäjyysvalmennuksia, jotka toteutetaan kuuden viikon jakson aikana. Valmennukset toteutetaan lähi- ja verkko-opiskeluna sisältäen kahdeksan päivää ryhmävalmennusta ja neljä päivää henkilökohtaista sparrausta sovitusti. Kevytyrittäjyysvalmennuksien fyysiset järjestämispaikkakunnat voivat vaihtua kysynnän mukaan. Voit osallistua myös verkkovalmennuksena koko Lapin alueella tai sovitusti myös vaihdellen verkossa sekä fyysisesti sovitulla paikkakunnalla.

Verkko-opiskeluun tarvitset tietokoneen, joka on varustettu mikrofonilla ja kaiuttimilla, toimivan nettiyhteyden ja Skype-ohjelman (ladattavissa ilmaiseksi internetistä). Jos haluat julkaista oman videokuvasi, tietokoneessa tulee olla webkamera. Pro Manager Oy tarjoaa verkko-opiskeluun osallistuvalle tukipalveluita ongelmatilanteissa.

Lapissa järjestetään lukuisia eri kevytyrittäjyysvalmennuksia eri paikkakunnilla. Valmennuksia on tarjolla niin Hetassa, Ivalo-Inarin alueella, Kemi-Tornion alueella, Kemijärvellä, Kittilä-Kolarin alueela, Muoniossa, Pellossa, Ranualla, Rovaniemellä, Sallassa kuin Sodankylässä sekä tietenkin verkossa. Katso kattava valmennustarjontamme alla olevan linkin kautta.

LUE LISÄÄ

 

Haluatko lisätietoa?

Lisätietoja valmennuksista Pro Manager Oy: