Kuvitus kevytyrittäjyys

Kevytyrittäjyysvalmennus

TE-palveluiden yrittäjyysvalmennukset koostuvat erilaisista valmennusosioista, jotka yhdessä kattavat kaikki vaiheet yritystoiminnan perusteista aina liiketoiminnan käynnistämiseen. Maksuttomat yrittäjyysvalmennukset- ja koulutukset ovat käytännönläheisiä ja sisältöjä räätälöidään kaikkien osallistujien tarpeiden mukaan.

Kevytyrittäjyysvalmennuksissa kartoitetaan konkreettisesti eri työ- ja ansaintamahdollisuudet ja vertaillaan eri keinoja ansaita yrittäjämäisesti. Osallistujien kanssa rakennetaan oma toimintasuunnitelma ja polku työllistymiseen joka ensisijaisesti tähtää itsensä työllistämiseen yrittäjämäisesti ilman, että osallistujan täytyisi perustaa yritys.

Lapin TE-palvelut tarjoaa 12 päivän mittaisia Kevytyrittäjyysvalmennuksia, jotka toteutetaan kuuden viikon jakson aikana. Valmennukset toteutetaan lähi- ja verkko-opiskeluna sisältäen kahdeksan päivää ryhmävalmennusta ja neljä päivää henkilökohtaista sparrausta sovitusti. Kevytyrittäjyysvalmennuksien fyysiset järjestämispaikkakunnat voivat vaihtua kysynnän mukaan. Voit osallistua myös verkkovalmennuksena koko Lapin alueella tai sovitusti myös vaihdellen verkossa sekä fyysisesti sovitulla paikkakunnalla.

Verkko-opiskeluun tarvitset tietokoneen, joka on varustettu mikrofonilla ja kaiuttimilla, toimivan nettiyhteyden ja Skype-ohjelman (ladattavissa ilmaiseksi internetistä). Jos haluat julkaista oman videokuvasi, tietokoneessa tulee olla webkamera. Pro Manager Oy tarjoaa verkko-opiskeluun osallistuvalle tukipalveluita ongelmatilanteissa.

Kevytyrittäjyysvalmennusten ajankohdat paikkakunnittain löydät Lapin TE-palveluiden verkkosivuilta.

 

Haluatko lisätietoa?

Lisätietoja valmennuksista Pro Manager Oy: