Yrityksen perustamisen teemapäivät

Olet kiinnostunut yrittäjyydestä, mutta et oikein tiedä mitä kaikkea se pitää sisällään?

Yrittäjyys kiinnostaa monia, mutta käytännön tietous ja jopa ennakkoluulot itsensä työllistämisestä on monelle esteenä tämän uudenlaisen työuran aloittamiseen. TE-palvelujen yrittäjyysvalmennukset ja -päivät koostuvat erilaisista valmennusosioista, jotka yhdessä kattavat keri vaiheita yritystoiminnan perusteista aina liiketoiminnan käynnistämiseen. Maksuttomat yrittäjyysvalmennukset- ja koulutukset ovat käytännönläheisiä ja sisältöjä räätälöidään kaikkien osallistujien tarpeiden mukaan.

Lapin TE-palvelut tarjoaa yrityksen perustamisen teemapäiviä, joissa annetaan tukea yrityksen suunnitteluun ja perustamiseen. Päätös yrityksen perustamisesta on usein se vaikein askel yritystoiminnan suunnittelun polulla. Saat teemapäivien aikana kokonaiskuvan yrityksen perustamisen poluista, jotta voit lähteä turvallisesti suunnittelun taipaleelle ja löytää innostavan tavan työllistää itse itsesi. Osioihin voi osallistua myös verkossa. Valmennusten jälkeen sinulla on mahdollisuus suorittaa Yrittäjän ammattitutkinto.

Tarjonnastamme löydät 2-5 päivää kestäviä yrityksen perustamisen teemapäiviä sekä täydentäviä valmennuskokonaisuuksia seuraavista teemoista:

  • Minustako yrittäjä -teemapäivät (2-5 pv)
  • Ideasta liiketoimintasuunnitelmaksi (5 pv + henkilökohtainen ohjaus)
  • Oman osaamisen tuotteistaminen, brändäys sekä markkinointi (5 pv + henkilökohtainen ohjaus)
  • Budjetointi, hinnoittelu, laskutus ja laskelmat (5 pv + henkilökohtainen ohjaus)
  • Kevytyrittäjyys, alustalaskutus (5 pv + henkilökohtainen ohjaus)

Haluatko lisätietoja?

LUE LISÄÄ